Avui a l’Escala Enric Millo: “Votar al PP el 25M és apostar per la recuperació econòmica i la unitat i plantar cara als fanàtics del separatisme”

Avui a l’Escala Enric Millo: “Votar al PP el 25M és apostar per la recuperació econòmica i la unitat i plantar cara als fanàtics del separatisme”

11.05.2014.- El president provincial del PPC de Girona i portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha visitat avui la Fira del Triumvirat de l’Escala. Durant aquesta visita el líder popular ha recalcat que “votar al PP el 25M és apostar per la recuperació econòmica i la unitat i plantar cara als fanàtics del separatisme”, i ha afegit a continuació que “nosaltres som el partit que aporta alternatives, idees, respostes i sobretot solucions vàlides als problemes reals dels ciutadans, mentre CiU en lloc de governar segueix obsessionada amb la independència”.

 

En aquest sentit, Millo ha insistit en que “el PP, des de que governa, ha aportat solucions i mesures per acabar amb la pèssima situació econòmica, política i social que vam trobar a l’arribar al govern, i gràcies a això, i a l’ambiciós pla de reformes endegat pel Govern de Mariano Rajoy avui tornem a ser un país estable i en el que es pot confiar”.

 

El president popular ha explicat que “des del PP seguirem treballant i centrant els nostres esforços en les polítiques d’ocupació, posant èmfasi en la lluita contra l’atur juvenil, així com en l’impuls, juntament amb els nostres principals socis europeus, del Pacte pel Creixement i l’Ocupació adoptat el juny del 2012”. “Un pla que mobilitza 120.000 M€ en inversions i posa les persones en el centre de l’estratègia de la Unió per sortir de la crisi”.

 

Per Millo “no podem limitar-nos a ser mers observadors del que passa al nostre voltant, al contrari, hem de seguir sent protagonistes i treballar perquè Espanya mantingui una veu ferma al Parlament Europeu”. En aquest sentit ha afegit que “tan sols un partit fort com el nostre té verdadera capacitat a Europa per influir en les decisions i oferir resultats als ciutadans”. “Ser fort a Europa significa ser fort amb Europa”, ha conclòs Millo.

abaabb

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (¡Haz la primera valoración!)
Cargando…
Tags:
No Comments

Post A Comment