El PPC denuncia una web que enalteix el terrorisme a Catalunya i fa apologia de la violència

El PPC denuncia una web que enalteix el terrorisme a Catalunya i fa apologia de la violència

01 abril 2014.- El vicesecretari d’acció política i portaveu del grup parlamentari del Partit Popular Català, Enric Millo, ha denunciat avui l’existència d’una web que enalteix el terrorisme a Catalunya sota el nom de “Nova Terra Lliure”. Millo ha explicat que des d’aquesta web es fa apologia de la violència, es crida a la lluita armada, s’enalteix el terrorisme i s’amenaça directament a diferents polítics catalans, entre ells a la presidenta del PPC i al mateix portaveu.

 

Enric Millo considera que “aquest tipus de posicionaments són una mostra de les conseqüències de la hispanofòbia instal·lada a certs partits polítics catalans de les que ja advertim des de fa temps”. En aquest sentit ha mostrat la seva preocupació per les derivades socials de la institucionalització a Catalunya de l’odi contra Espanya i ha fet una crida a la responsabilitat a tots els partits polítics.

 

El portaveu del PPC creu “inadmissible” que es difonguin “aquest tipus de publicacions antidemocràtiques” i demana a les autoritats competents que “actuïn de manera immediata”. En aquest sentit, ha explicat que el partit està estudiant emprendre accions legals.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (¡Haz la primera valoración!)
Cargando…
Tags:
No Comments

Post A Comment