Arxui de noticies del PPC E Prat fins a 2008

El PPC de El Prat votó en contra de las Ordenanzas Fiscales para el 2006

0000-00-00 00:00:00. El Grupo Municipal Popular en el Ayuntamiento del Prat votó en contra de la propuesta de ordenanzas que presenta el equipo de Gobierno para el año 2006. Gallego ha expuesto algunos de los motivos que justifican este voto en contra, que puede cambiar si aceptan las alegaciones que presentará su grupo político.

El PPC del Prat exigeix una Ordenança reguladora de la contaminació per sorolls i vibracions

0000-00-00 00:00:00. El Portaveu del PPC a l’Ajuntament del Prat, Antonio Gallego, ha presentat una moció instant a l’equip de Govern a elaborar, segons la Llei 16/2002 del 28 de juny, una Ordenança reguladora de la contaminació per sorolls i vibracions.

El PPC del Prat demana un Programa Municipal d’Oci Nocturn Alternatiu Juvenil

0000-00-00 00:00:00. El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Prat ha presentat una moció per tal que el Departament de Joventut de l’Ajuntament del Prat desenvolupi, durant aquest any, un Programa Municipal d’Oci Nocturn Alternatiu Juvenil.

El PPC del Prat demana una campanya informativa sobre la Constitució Europea

0000-00-00 00:00:00. El Grup Popular a l’Ajuntament del Prat, encapçalat pel seu portaveu, Antonio Gallego, ha presentat una moció demanant al Govern municipal que promogui entre la ciutadania del Prat el coneixement, debat i difusió del text de la Constitució Europea, instant-lo també a que presenti una proposta en aquest sentit a la propera Junta de Portaveus.

El PPC del Prat demana noves places d’escola bressol públiques per a la ciutat

0000-00-00 00:00:00. El Portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament del Prat, Antonio Gallego, ha presentat una moció pel proper ple municipal que tal que l’Ajuntament insti al Govern de la Generalitat a prioritzar i promoure –de forma eficient i urgent- la creació de noves places d’escola bressol públiques a la ciutat del Prat.

El PP del Prat presenta un prec per tal que s’estudiï la proposta de “compartir pàrking”

0000-00-00 00:00:00. 3 desembre-03.-
El Portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament del Prat, Antonio Gallego, ha presentat un prec per al proper Ple, demanant que s’estudïi la possibilitat d’implantar a la ciutat la idea de “Compartir Pàrking”.

El PPC del Prat reclama bonificacions en l’IBI, l’IAE i l’impost sobre construccions

0000-00-00 00:00:00. El Grup Popular a l’Ajuntament del Prat ha presentat aquest matí les al•legacions a la proposta d’Ordenances Fiscals per a l’any 2005 per reclamar bonificacions en l’impost de Bens Immobles, l’impost d’Activitats Econòmiques i l’Impost sobre Construccions, Instal•lacions i Obres.

El PPC del Prat demana la creació de la Oficina d’Habitatge Jove

0000-00-00 00:00:00. 2 febrer’04.- El Grup Municipal del Prat ha presentat una moció per al proper Ple, a celebrar el dimecres dia 4 de febrer, on demana la habilitació i posada en marxa de la Oficina Local d’Habitatge Jove, concebuda com un servei integral d’ajuda, informació i assessorament per afavorir l’accés a un habitatge dels joves del Prat.

El PPC del Prat demana un Pla Director per a la Societat del Coneixement

0000-00-00 00:00:00. El portaveu del PP a l’Ajuntament del Prat, Antonio Gallego, ha presentat una moció perquè des de l’Ajuntament s’impulsi un Pla Director Local per a la Societat del Coneixement per garantir el desenvolupament, la posada en marxa de les accions, les aplicacions i els serveis necessaris, i així incorporar El Prat de forma òptima a la societat de la informació i el coneixement.

El PPC del Prat reclama l’increment de llocs de treball per a persones amb discapacitat

0000-00-00 00:00:00. El PP del Prat ha presentat una moció pel proper Ple municipal on demana a l’equip de Govern municipal que -a les ofertes de llocs del treball públic, tant de l’Ajuntament i com de les empreses on tingui participació majoritària- es reservi una quota no inferior al 5% de les vacants i places de nova creació per a persones amb discapacitat, on el grau de minusvalia sigui igual o superior al 33%, per assolir progressivament el 4% dels efectius totals de la Administració Local.

El PPC del Prat demana un Programa Municipal d’Oci Nucturn Alternatiu Juvenil

0000-00-00 00:00:00. El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Prat ha presentat una moció per tal que el Departament de Joventut de l’Ajuntament del Prat desenvolupi, durant aquest any, un Programa Municipal d’Oci Nocturn Alternatiu Juvenil.

El Prat demana que adoptin mesures per a millorar la recerca de persones desaparegudes

0000-00-00 00:00:00. El Portaveu del PP a l’Ajuntament del PP del Prat, Antonio Gallego, ha presentat una moció per tal que s’insti al Govern de l’Estat a crear una base de dades comuns d’ADN de persones desaparegudes en tot l’àmbit nacional. Segons el PP aquesta base de dades ha d’integrar les ja existents a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i de les Policies Autonòmiques en les Comunitats que existeixen.

El PP del Prat demana que des dels 62 anys es pugui gaudir dels descomptes de la Targeta Rosa Metropolitana

0000-00-00 00:00:00. El Grup Popular a l’Ajuntament del Prat, encapçalat pel seu portaveu municipal, Antonio Gallego, ha presentat una moció pel tal que l’Ajuntament de El Prat de Llobregat iniciï les gestions oportunes amb l’Entitat Metropolitana del Transport per ampliar l’accés a la Targeta Rosa Metropolitana, de manera que l’edat dels nostres veïns per poder accedir a la utilització quedi fixada en 62 anys.

El PPC del Prat reclama millores sanitàries per a la ciutat

0000-00-00 00:00:00. El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament del Prat, mitjançant el seu portaveu, Antonio Gallego, ha presentat una moció per tal millorar la qualitat i l’accessibilitat de la sanitat al Prat.

El PP del Prat reclama punts d’Informació electrònics

0000-00-00 00:00:00. El portaveu adjunt del PP a l’Ajuntament del Prat, Juan Manuel de las Heras, va reclamar al darrer ple municipal a l’equip de govern municipal que instal•li punts d‘Informació electrònics a diferents llocs de la ciutat on puguin ser vistos per la gran majoria dels ciutadans.

El PP del Prat reclama l’adequació del pas inferior de la via del tren

0000-00-00 00:00:00. El Partit Popular del Prat, mitjançant el seu portaveu adjunt municipal, Juan Manuel de las Heras, ha presentat un prec per tal que, periòdicament, es procedeixi a netejar el pas inferior de la via de tren, així com proveir-lo de la il•luminació adequada, senyalitzar-lo convenientment, i finalment animar els ciutadans del Prat a utilitzar-lo per garantir la seva seguretat.

El PP del Prat proposa instal•lar taules de ping-pong als parcs municipals

0000-00-00 00:00:00. El Portaveu Adjunt del Grup Popular a l’Ajuntament del Prat, Juan Manuel de las Heras, va presentar un prec al ple municipal del passat 1 de juny on sol•licitava a l’Equip de Govern la instal•lació de taules de ping-pong en els diferents parcs públics del Prat. Segons ha explicat De las Heras, la instal•lació de les taules hauria de ser en les parc on les condicions fosin òptimes per a la pràctica d’aquest esport.

El PPC del Prat insta al Govern municipal a rebutjar l’actual projecte d’Estatut

0000-00-00 00:00:00. El Partit Popular del Prat ha presentat una esmena a la totalitat a una moció de suport a l’actual proposta d’Estatut d’Autonomia que ha presentat l’equip de govern municipal de El Prat de Llobregat. A través del portaveu del Grup Municipal, Antonio Gallego, es demana al Parlament de Catalunya, i a tots els Grups Parlamentaris, que el text de l’actual projecte de Reforma de l’Estatut sigui retirat per ser reformulat amb l’objectiu de adequar-ho al marc Constitucional i de l’Estat de les Autonomies i fer un text que, sense intervencionisme, permeti la llibertat i el creixement social i econòmic dels ciutadans i la societat.

El PPC del Prat rebutja la proposta d’ampliació de la Xarxa Natura 2000 en l’entorn de l’aeroport

0000-00-00 00:00:00. El Portaveu del PP a l’Ajuntament del Prat, Antonio Gallego, ha presentat una moció per tal que l’Ajuntament de El Prat de Llobregat insti a la Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya a retirar la proposta d’ampliació de la Xarxa Natura 2000 en l’entorn de l’aeroport del Prat, per no obstaculitzar el present i futur desenvolupament d’aquesta infrastructura.

El PPC del Prat ha reivindicat de nou que s’apliqui de manera directa la bonificació de l’IBI a les famílies nombroses

0000-00-00 00:00:00. El Grup Popular a l’Ajuntament del Prat, a través del seu portaveu, Antonio Gallego, ha tornat a reivindicar que les bonificacions en l’impost de Bens immobles (IBI) a famílies nombroses s’apliqui en el rebut de manera automàtica, i no hagin de desplaçar-se i sol•licitar-les a l’Ajuntament per aconseguir-ho.

El PPC de El Prat insta el govern a controlar els pisos amb més de vuit persones empadronades

0000-00-00 00:00:00. El Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, Antonio Gallego, ha instat el govern municipal de El Prat de Llobregat (PSC i ICV) «a fer ús del padró per detectar i controlar els pisos sospitosos de funcionar com a pisos pastera». El PPC destaca que “aquests pisos pastera atempten contra la dignitat humana, violen normalment les condicions sanitàries mínimes que requereix un habitatge i perjudiquen la convivència en el barris i introdueixen factors d’inseguretat en les estructures dels habitatges”.

El PPC de El Prat critica la permissibilitat de l’Ajuntament davant les mesquites que no tenen cap llicencia d’activitat

0000-00-00 00:00:00. El Portaveu del PP a l’Ajuntament de El Prat, Antonio Gallego, ha presentat un seguit de preguntes com conseqüència de la instal•lació de mesquites o “locals d’oració” del col•lectiu musulmà, producte del fenomen de la immigració que dia rera dia es va incrementant al Prat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *