Noticies de Benisanó 2015

El dissabte 28 de març a les 21:00 hores tindrà lloc al Centre Social un sopar de sobaquillo en que es presentarà el candidat a l’Alcaldia de Benisanó Vicente Rioja Pastor.


“Hola amics i veïns. Vuic compartir amb vosaltres la meua il.lusió; Benisanó. Gràcies a la confiança del Comité electoral del Partido Popular Benisanó i a la ratificació del Comité Electoral Provincial, encapçalaré la llista del Partit Popular per a les pròximes elecciones municipals de maig. Un repte que asumisc desde la humiltat, compromís i convenciment que “aún queda mucho por hacer” per i en Benisanó.
Benvingudes i benvinguts, un plaer compartir amb vosaltres este nou i apassionant camí.”

Vicente Rioja Pastor

Discurs de portaveu del grup municipal del PP en el Ayuntamient de Benisanó del dissabte 13 de junio

17 junio, 2015 |

Bon dia a tots els presents i especialment als veïns del poble de Benisanó.

Sra Alcaldessa, regidors i regidores. A tots benvinguts a esta, la primera sessió plenària de la nova corporació municipal.

Es un orgull per a mi i hem sent un privilegiat el poder dirigir-me en esta sessió plenària a tots els presents.

En primer lloc vull traslladar en nom del grup popular de Benisanó i propi la meua sincera felicitació a la nova Alcaldessa; Amparo Navarro Bargues, a la seua família i al partit socialista del País valencià de Benisanó, ja que manera majoritària els veïns de la població varen decidir que els propers 4 anys siguen els que estiguen al front del nostre ajuntament.

També tenim que felicitar-se una vegada mes, per la alta participació i la normalitat que caracteritza a Benisanó en la jornada electoral.

Vull també agrair i fer un recordament de tots els alcaldes i regidors que durant l´historia de Benisanó han contribuït a fer el poble que hui som. Sobre tot als mes recents…Pepe, Vicent, Nadal, Serafí e Isabel i a totes les persones que varen composar els seus equips de govern… Gent del poble que a treballat perquè estima, ama i vol fer un Benisanó millor. Per a tots ells demane un reconeixement en el dia de hui i un aplaudiment.

El partit popular ha estat governant des de fa 32 anys de manera ininterrompuda. Tots hem vist canviar Benisanó. Una població de 2278 habitats i amb una extensió de 2,2 Km Per lo tant limità en recursos.

Pese a ello Benisanó en els últims 20 anys de la ma del partit popular ha invertit uns 20 milions d´euros (pe als mes majors uns 3.200 milions de pessetes) i deixat un “llegat´´ en…

Educació: Construcció del col·legi públic i escoleta municipal.
Sanitat: Construcció del consultori mèdic
Joventut: Construcció de la casa de la joventut
Benestar social: Construcció del centre social
Seguretat: Construcció del reten de l policia i plantilla de 5 agents
Esports: construcció de les pistes deportives, vestuaris, gespa al camp de futbol
Patrimoni: Adquisició del Castell, e intervencions de restauració del mateix per mes de 3,5 milions de€, restauració dels 3 portals, envelliment del casco antic,
Mig ambient: Soterrament de contenidors, reciclatge de residus, parque mòbil per a reciclatge, creació de espais verds, instal·lació de fotovoltaica al col·legi.
Urbanisme: Desenvolupament urbanització Canyaeta, Llometa, sector industrial Pedregals, construcció de amfiteatre, parc del pou, zona de jocs tradicionals, zona recreo Avda diputació, carril ciclopeatonal, asfaltat de camins rurals, etc…
Economia: Optimització de recursos humans, control pressupostari, reducció del dèficit.

Entre altres

Tenim els edificis…. Es temps de donar vitalitat i vida a les infraestructures.

Hui vull dirigir-me als nostres veïns (tant si ens han votat com sinó ho han fet). Vull transmitir-los que el meu equip estarem treballant (com sempre des de el partit popular ho hem fet) i recalçant tot aquell que considerem idoni per als 2278 veïns de Benisanó. Es l’únic motiu que ens mou i que fa que hui estiguem ací.

Agrair també a totes eixes persones que han depositat la confiança en la llista que encapçale i a totes eixes persones que independentment del seu vot m´han demostrat durant estos dies recolzaments i estima.

A partir de hui el PSPV i Amparo , saps que tens la responsabilitat de ser la alcaldessa de Benisanó, has de governar, agarrar decisions dia a dia i treballar per a tots, per a continuar millorant el present i futur de Benisanó.

Esperem una legislatura de concòrdia i enteniment, amb diàleg perquè Benisanó està per dalt de les estratègies personals o de partit. Tinc la convicció de que arribarem a acords, perquè se que tots els que estem sentats en la taula volem lo millor per a Benisanó i perquè el més important i objectiu comú es el benestar de les persones.

La nostra oposició no sols se va a basar en el control de la gestió de l´equip de govern. Anem a fer una oposició constructiva, plena de propostes i de respecte per damunt de tot a les persones…. perquè també hi ha que saber fer oposició.

Tinc el privilegi i la responsabilitat de treballar des de la oposició per al meu poble. No sols vaig a representar als 594 veïns que han confiat en el seu vot al PP sinó que anem a velar per els interessos de tots el veïns.

Per a finalitzar Estes paraules te les dedique en molt de carinyo Amparo…ja que Se que este gran escriptor t´ agrada… “Assumiràs la veu d’un poble i serà la veu del teu poble i seràs per sempre poble”… No falles al nostre poble, estigues a l´altura del teu càrrec…No es fàcil, però ací estem per a recolzar-te. Molt d’Ànim.

Veïns Moltes gracies i visca Benisanó.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *