Concepció Veray: “Catalunya seguirà formant part de la Unió Europea perquè seguirà formant part d’Espanya”

09.05.2014.- La diputada del PPC al Congrés i portaveu a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha dit avui que “els que juguen amb el futur de Catalunya i la volen excloure de la Unió Europea són els que promouen i aposten per la independència”. “Catalunya seguirà formant part de la Unió Europea perquè seguirà formant part d’Espanya”, ha dit Veray.

 

La diputada popular ha assistit aquest matí a l’acte de commemoració del Dia d’Europa que s’ha celebrat a Girona i ha lamentat que els representants de CiU “no es prenguin seriosament les advertències de la pròpia Unió Europea respecte una Catalunya independent”. En aquest sentit, Veray ha recordat a l’alcalde de Girona i a CiU que “si volen la independència han d’assumir que quedaran fora de la Unió Europea”, i que “la veritable vocació europea és la de la unió, perquè junts som més forts que dividits”.

 

“Ningú vol expulsar Catalunya de la Unió Europea”, ha explicat Veray, “i per això defensem la unitat d’Espanya, que és la manera de defensar que Catalunya continuï formant part de la UE”, ha afegit.

 

Veray ha volgut destacar la importància de les eleccions europees del proper 25 de maig, també a nivell municipal. La diputada popular, que també ha estat a la carpa electoral del PPC a Salt aquest matí, ha explicat que “moltes decisions que pren la Unió Europea ens afecten en el nostre dia a dia i són importants per projectes que els nostres ajuntaments no podrien tirar endavant per si sols”. Per això ha remarcat la importància d’anar a votar “perquè el que està en joc és el futur”, i ha conclòs que “el Partit Popular és el que defensarà millor els interessos dels catalans i espanyols a la Unió Europea”.

 

abab

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *