Concepció Veray protesta per l’us d’una estelada al balcó de l’ajuntament durant el pregó de fires de Sant Narcis

Comenteris fets per Concepció Veray, regidora del PPC a l’Ajuntament de Girona en el seu Facebook:

Concepció Veray

«Girona és plural i les Fires de TOTS els gironins. És impresentable que s’hagi permés la penjada d’una estelada al balcó de l’ajuntament durant el pregó de fires. I lamento profundament la manca de respecte que això significa per part de la resta de grups municipals d’aquest ajuntament, uns per acció ( CUP i IC-V ) i els altres per omissió ( CiU i PSC ), cap a tots els gironins que no volen la independència.

Avui és el dia de tots, el dia de GIRONA, i és indignant que alguns intentin espatllar-lo amb aquest tipus d’accions partidistes i separatistes.

Ja n’hi ha prou de permetre actituds com aquestes en actes oficials de l’ajuntament. L’Alcalde de Girona haurà d’explicar-nos molt be perquè permet que passin aquestes coses.
Les regidores del grup municipal del PPC a l’ajuntament de Girona hem abandonat el balcó davant la no acció de l’equip de govern a la nostra petició reiterada de que l’estelada fos retirada. Com a Gironina i com a Portaveu de la 3era força política d,aquest consistori m’ha sabut molt de greu tenir que fer-ho però sota cap concepte donaré, amb la meva presència, cobertura a aquells qui no saben comportar-se en actes institucionals i no tenen cap mena de respecte ni pel conjunt dels ciutadans ni per la pròpia institució.»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *