Diego Borrego denuncia l’actitud “dictatorial” de l’Ajuntament de Figueres

El regidor del PPC a l’Ajuntament de Figueres i conseller comarcal, Diego Borrego, ha denunciat l’actitud “dictatorial” de l’Ajuntament de Figueres després que ahir la mateixa alcaldessa li impedís assistir a una reunió al barri de Juncària Parc Bosc al que l’havien convocat els propis veïns.

Diego Borrego ha explicat que “fa uns dies uns veïns del barri es van posar en contacte amb mi per fer-me saber d’una reunió a l’Ajuntament de Figueres on volien exposar unes queixes davant la creixent inseguretat del barri, i em van demanar si hi podria assistir”. Segons el regidor, “és un tema de seguretat que trobo de rellevant importància, que ja coneixem i que estem seguint perquè des del nostre grup municipal ja ens hem reunit amb els veïns”.

El regidor popular ha detallat que “ahir a dos quarts de nou del vespre anava acompanyant els veïns per assistir a la reunió quan l’alcaldessa em va impedir l’entrada a la sala”. Segons Diego Borrego, “no em va voler donar cap tipus d’explicació més enllà que la reunió l’havia convocat el govern municipal i que no podia entrar i es va mostrar absolutament indiferent davant la petició d’assistència que li vaig recordar que m’havien dirigit alguns veïns i davant el fet que sóc regidor i per tant, càrrec electe elegit democràticament pels ciutadans de Figueres”.

Diego Borrego s’ha mostrat dolgut i ha manifestat que “mai des que sóc regidor havia patit una actitud tan poc democràtica de qui hauria de donar exemple, com és l’alcaldessa de la nostra ciutat”. Per Borrego “aquesta actitud és una mostra més del concepte de governança que té l’equip de govern de CiU de Figueres, basat en menysprear l’oposició i en posar pals a les rodes a la feina que fem la resta de regidors per la ciutat i pels seus ciutadans”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *