El PPC proposa facilitats per la creació d’empreses i la creació d’ocupació

17.02.2014.- En el marc de l’elaboració de les ordenances fiscals pel 2015, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Sebastian Mateo, ha proposat un seguit de mesures per facilitar la creació d’empreses i la creació d’ocupació. Mateo, que és regidor de govern, ha proposat incorporar la reducció directe del 50% de la taxa d’activitats per aquelles empreses que es donin d’alta aquest 2014 i una rebaixa d’un 30% addicional per les que creïn i mantinguin un mínim de dos llocs de treball durant el 2014. La proposta popular també inclou fraccionar en tres terminis el pagament de la taxa d’activitats per facilitar als emprenedors l’obertura de noves empreses a Santa Cristina d’Aro.

El regidor popular explica que “les mesures, que s’han de debatre en junta de Govern, busquen contribuir a la reactivació econòmica, ajudar als emprenedors, a les famílies i a les persones més vulnerables”. Mateo ha concretat que “també s’introdueix una bonificació del 90% de l’ICIO, l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres, per a aquelles obres de millora de l’accessibilitat i l’adaptació de vivendes de persones majors de 65 anys i/o amb mobilitat reduïda”. El document també recull que les ordenances fiscals pel proper any inclouen la no exigència dels interessos de demora en cas d’haver demanat una divisió o aplaçament del pagament.

Segons Sebastian Mateo, “pensem que totes aquestes mesures es poden aplicar i espero que els nostres socis de govern entenguin la necessitat d’introduir-les per donar un respir a empreses i famílies i contribuir des de l’administració local a la reactivació econòmica”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *