Enric Millo considera que “és temerari i alhora irresponsable que el Govern falti a la veritat, tergiversi la realitat i fomenti l’enfrontament únicament per intentar justificar la seva obsessió separatista”

20.05.2014.- El president provincial del PPC de Girona i portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha fet campanya aquesta tarda juntament amb la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona i diputada nacional, Concepció Veray a la ciutat de Girona. Millo ha aprofitat per explicar als gironins “la importància de les eleccions del 25 de maig” i per demanar “una gran participació a les mateixes perquè el que està en joc és el futur de tots”.

El líder popular ha insistit en que “el 25 de maig està en joc seguir pel camí de la recuperació econòmica o tornar a les polítiques del passat que ja sabem on ens porten, a un forat negre així com fer-ho junts i units o separats d’Espanya i fora d’Europa”, i en aquest sentit ha dit que “l’única força política que garanteix aquestes dues coses és el PP”.

Millo s’ha referit també a l’actualitat política i en relació a la polèmica generada pel Govern de la Generalitat en relació al possible tancament d’un múltiplex a Catalunya ha dit que “és temerari i alhora irresponsable que el Govern falti a la veritat, tergiversi la realitat i fomenti l’enfrontament únicament per intentar justificar la seva obsessió separatista”.

Pel portaveu popular “l’entrada en campanya del Conseller de la propaganda, Francesc Homs, com un elefant a una terrisseria, és fruit del nerviosisme de CiU de cara al 25 de maig perquè el Govern sap que aquesta decisió no té res a veure amb una ofensiva contra ningú sinó amb el compliment d’una normativa europea”, i seguidament ha afegit que “el Govern de CiU no només vol sortir de la UE sinó també del 4G i dels acords europeus de televisió”.

“CiU menteix perquè amb la tecnologia actual es podrà seguir emetent el mateix que fins ara a TV3, quatre canals i el canal en HD”, ha dit Millo.

En aquest sentit Millo considera que “altre cop CiU i el Govern de la Generalitat posen per davant de tot els seus interessos i tornen a utilitzar una decisió, que pot agradar o no, presa des d’una visió totalment tècnica i en cap moment política per enganyar a la gent i aprofitar per presentar un cop més al Govern de l’Estat com un enemic de Catalunya quan és tot el contrari”. “Amb dades a la mà, això ho demostra el fet que el Govern d’Espanya ha ajudat en aquests últims dos anys i mig amb més de 47.000M € a l’administració catalana perquè aquesta pogués fer front i pagar el seus deutes”, ha dit el portaveu popular.

Finalment Millo ha demanat a CIU i ERC que “abandonin el foment de la crispació a través d’enganys i mentides i expliquin la veritat de les coses als catalans”. abcdmillo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *