Enric Milló i Rocher, els radicalismes i antisistemes a la deriva…

¡Doncs ja ha arribat el moment!: Sr. Enric Milló i Rocher, VicesSecretari Gral. Acció Política del PP Català i President a Girona. Vosté té tota la raó creiem des del Partit Popular que LIDERAR amb RADICALS i ANTISISTEMES, dóna per aixó i més, i més…

El Sr. Carles Puigdemont dóna per trencat el pacte d’estabilitat de JxSí amb la CUP després de la rebutjada dels anticapitalistes a tramitar els Presupostos al Parlament. Així ho ha dit, el Sr. Carles Puigdemont, en la reunió que ha mantingut aquest matí amb els diputats JxSí, abans de començar el Plenari que abordava els comptes.

Aixó, sembla un “CIRC” amb lletres capitals: que si tu m’has dit, que si jo t’he dit… La CUP, per rebutjar els Presupostos, alega que el Govern es va equivocar en la forma de tramitar-los, perquè no va voler negociar amb ells abans de posar-los al Parlament i els CATALANS encara sense Presupostos. ¡Ja està bé¡

I ara el Sr. Carles Puigdemont ha dedicat la seva intervenció a negar aquest relat dient que havia tingut 16 reunions formals amb la CUP per abordar el contingut dels comptes abans de portar-les al Parlament.

I Vostés creuen que el catalans, a més de estar cansats d’aquestes anades i vingudes, creuran els seus arguments. I a més a més, el Conseller d’Economia, Oriol Junqueres, no té altres coses en que pensar, que ha buscat desdramatizar la situació, entenent que el Procés Soberanista continúa cap a endavant malgrat tot aixó. El que està clar és que el catalans no es mereixen aquest «CIRC».

El Sr. Enric Milló i Rocher ho explica molt bé al Parlament i no fan falta molts segons per fer-ho entendre :

“Catalunya es troba avui en una aturada. No tenim Presupostos tramitats. No són capaços segurament d’acabar la legislatura en temps i forma. Últimament fan legislatures de 18-24 mesos i a més depenen d’un grup parlamentari que és de poc refiar. No sé si estan segrestats com diuen alguns o simplement tenen síndrome de Estocolm però en qualsevol cas, aquesta és la realitat:

El Sr. Enric Milló i Rocher demana al Sr. Carles Puigdemont de parlar dels 1000 barracons a Catalunya, de la línea 9 del metro, del tancament de les línees de P3, de la manca de recolzament d’escoles bressols, d’alló que el Sr. Carles Puigdemont no considera parlar-nos i nosaltres consideren que és el més important.

La nostra esmena, Sr. Oriol Jonqueres, és una esmena TRIPLE a la totalitat de:

El Presupost, el Govern i el Procés.

Una oposició forta i responsable a l’espectacle, al poderio que ens estan portant és necessària. I només des de aqui podem construir una Catalunya forta».

El que realment és: el rellotge que semblava totalment revolucionat i cap endavant, ara s’està endarrerint pel seu propi pes. I com diu el propi Sr. Xavier García Albiol, President del Grup Parlamentari.

S’ha evidenciat el fracàs de la Legislatura a Catalunya. El Sr. Carles Puigdemont no ha reconegut el seu propi fracàs més absolut i ha anunciat que es sotmetrà a una questió de confiança passat l’estiu”.

Doncs sí, aquest rellotge sembla passar el temps peró per un no res Sr. Xavier García Albiol:

Cuatro meses más perdidos. Un suma y sigue de los despropósitos y del desgobierno que sufrimos en Cataluña”.

GóngoraNs

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *