Enric Millo: “Lamento que el Govern de CiU perdi el temps escollint urnes de cartró plàstic per a la celebració d’un referèndum il·legal, el que hauria de fer és prendre mesures per treure Catalunya de la crisi”

23.05.2014.- El president provincial del PPC de Girona i portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, Enric Millo, juntament amb la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, el candidat del PPC a les eleccions europees, Santi Fisas i la diputada al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha visitat aquest matí Blanes.

 

El líder popular ha aprofitat aquest últim dia de campanya per fer una crida a la participació el proper diumenge perquè “aquestes són unes eleccions importants en les que ens hi juguem el futur”, i en aquest sentit ha demanat el vot pel PP “perquè som el partit de la recuperació econòmica, de la convivència i de la llibertat”.

 

“Diumenge el vot útil és el vot al PP perquè és l’únic partit fort i solvent que garanteix polítiques de creació d’ocupació i fermesa davant el separatisme de CiU i ERC”, ha explicat Millo.

 

Millo s’ha referit a la notícia coneguda avui en relació a les urnes escollides per la Generalitat pel referèndum del 9N i en aquest aspecte ha dit que “lamento que el Govern de CiU perdi el temps escollint urnes de cartró plàstic per a la celebració d’un referèndum il·legal, el que hauria de fer és prendre mesures per treure Catalunya de la crisi”. “El mandat que té Mas dels catalans és governar per ajudar-los a superar la situació de crisi econòmica no per erigir-se com el messies de res i menys d’un procés separatista que no porta enlloc”, ha dit el portaveu.

 

Per Millo, “és sorprenent veure com, en moments com els actuals en què cal dedicar tots els esforços a la recuperació econòmica, l’obsessió per la independència del Govern de Mas i CiU no té límits”.

 

Finalment el líder popular s’ha referit també al Partit Socialista i a les paraules de la candidata del PSOE d’ahir i en aquest sentit considera que “el que realment ha fet mal a Espanya i a Catalunya han estat les nefastes polítiques econòmiques i socials dutes a terme pel PSOE i pel PSC quan ens han governat”.

axmilloi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *