Enric Millo proposa als promotors de la consulta que preguntin si volen ser o no ser europeus

El portaveu del PPC al Parlament i vicesecretari d’Acció Política i Econòmica del PPC, Enric Millo, ha suggerit als que volen la independència i promouen la consulta la pregunta :“Ser o no ser? Ser europeus o no ser-ho?”.

Enric Millo també ha considerat que els partits favorables al dret a decidir tenen un ”embolic per la data i la pregunta de la consulta”. D’aquesta manera, ha dit que espera que els independentistes resolguin la seva divisió “i ens deixin en pau”.

Segons el popular, “la qüestió és si volem ser un país unit i fort o un país dividit i feble, un país gran i potent o un país petit i esquifit, un país competitiu o un país marginal i empobrit”. “Nosaltres volem ser forts, grans i competitius amb Espanya i dins d’Europa», ha contestat Millo, i ha destacat que “no volem deixar de ser tot el que ja som”.

En aquest sentit el portaveu ha manifestat que “hem decidit que volem ser catalans i no volem deixar de ser espanyols”. Enric Millo ha recordat que “la sobirania nacional resideix en tots els espanyols”, i que si es vol canviar alguna cosa “ho decidirem entre tots els espanyols, junts, i això és garantia de progrés, d’unitat i de concòrdia”.

Enric Millo ha fet aquestes declaracions durant la inauguració del Congrés provincial de Noves Generacions de Girona, on també ha assegurat que estem en un moment clau per sortir de la crisi econòmica i per això considera que “cal estabilitat”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *