EnricMillo demana a Mas que “convoqui els partits per solucionar els problemes dels catalans i no per fracturar la societat catalana”

15 febrer 2014.-  El portaveu del grup parlamentari del Partit Popular Català, Enric Millo, ha demanat avui a Mas que “convoqui els partits per solucionar els problemes dels catalans i no per fracturar la societat catalana”. Millo ha manifestat que “el president Mas pot triar entre fer convocatòries per buscar un denominador comú d’exclusió i generador de problemes com va fer ahir o fer-les per intentar trobar solucions als problemes que pateix avui el conjunt de catalans”. Per això, ha demanat a Mas que “convoqui tots els partits per acordar un autèntic denominador comú contra la crisi, per prestar un millor serveis als ciutadans i buscar solucions als problemes ja existents enlloc de crear-ne de nous”.

El portaveu també ha assegurat que “demanar als empresaris que s’impliquin en el procés sobiranista demostra que l’únic pla del Govern català per sortir de la crisi és enfonsar més l’economia”. Per Enric Millo“en lloc de prendre mesures per contribuir a la sortida de la crisi, Mas demana als empresaris que ajudin a separar Catalunya de la resta d’Espanya”. En aquest sentit, Millo ha recordat que aquesta setmana “CiU i ERC van impedir que Catalunya tingui una llei catalana de suport als emprenedors i de foment de l’autoocupació, votant en contra de la proposició de llei que el PPC va presentar al Parlament”.

Per acabar, Enric Milloha constatat que “avui tindrem una mostra més de la deriva independentista del Govern de CiU”, amb la seva participació a l’acte d’aquesta nit de   l’Assemblea Nacional Catalana. Segons Millo “mentre per un costat el president Mas demana fórmules de diàleg, on trobaria el nostre recolzament i el del Govern d’Espanya, per l’altra, continua embolicant-se amb l’estelada i fomentant la separació i el trencament entre la societat catalana” i afegeix que “mentre fa tot això, el més greu és que els catalans continuen patint les conseqüències de la crisi i de les retallades”. Per Enric Millo“els catalans estan orfes de govern perquè Artur Mas només pensa en la divisió i el trencament amb la resta d’Espanya i dóna l’esquena als catalans”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *