Millo: “mantenir el simposi ‘Espanya contra Catalunya’ és una declaració unilateral de conflicte contra el Govern d’Espanya”

Millo: “mantenir el simposi ‘Espanya contra Catalunya’ és una declaració unilateral de conflicte contra el Govern d’Espanya”
• El portaveu del PPC demana el suport de tots els grups parlamentaris per crear una comissió d’investigació al Parlament sobre els espionatges del Cesicat
• “Per a CIU i ERC el més important no són els pressupostos que ens han de treure de la crisi, és mantenir la incertesa i la inestabilitat d’un debat sobre un referèndum que no es farà”

09 desembre 2013.- El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha advertit avui que “mantenir el simposi ‘Espanya contra Catalunya’ és una declaració unilateral de conflicte contra el Govern d’Espanya”. Així ha tornat a reiterar la petició de que suspenguin el simposi “perquè és un insult que no té cap altre objectiu que atiar el victimisme, la hispanofòbia i l’odi contra la resta d’Espanya a través d’una manipulació històrica mancada de rigor”.

Millo ha manifestat que les jornades programades pel Centre d’Història Contemporània de Catalunya “estan concebudes des del victimisme malaltís i l’odi que han divulgat des de fa molts anys CiU i ERC”. “Aquest simposi no és digne del Govern de la Generalitat i si no el suspèn deixa clara la voluntat d’aquest”, ha afegit. En aquest sentit ha insistit que “Mas no podrà dir mai més que vol dialogar per trobar solucions a un conflicte que ell mateix ha creat”.

D’altra banda, Enric Millo ha anunciat que el PPC demana el suport de tots els grups parlamentaris per tal de crear una comissió d’investigació per analitzar tota la informació “fosca” relativa al Cesicat i conèixer l’objectiu final “sobre l’espionatge sistemàtic a Catalunya”. “El president de la Generalitat i els seus consellers han mentit deixant en evidència la seva voluntat de colar-se a les cases dels catalans”, ha explicat el portaveu. Per tots aquests motius, ha recordat que el PPC va portar aquest tema a la Fiscalia de Catalunya per tal que investiguin la existència duna trama de serveis secrets, “un ‘gran hermano’ impulsat a través del Cesicat”. “No volem una Catalunya controlada, vigilada i espiada dels del Govern de la Generalitat”, ha manifestat tot remarcant que “els catalans tenen dret a saber”.

enric3

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *