Noticies Viladecans 2004

El PP de Viladecans insta a l’Ajuntament de promocionar la platja de la ciutat

0000-00-00 00:00:00. El Grup Popular Municipal a l’Ajuntament de Viladecans ha presentat una moció per tal que realitzi un estudi per promocionar la platja de Viladecans, abans del mes d’abril del 2005.

El PP de Viladecans demana la inclusió de Sales en els ajuts de la Llei de Barris

0000-00-00 00:00:00. El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Viladecans ha presentat una moció pel proper Ple municipal, per tal que l’Ajuntament de Viladecans sol•liciti abans del 15 d’octubre -data que finalitza el termini-els ajuts previstos a la Llei 2/2004 perquè el barri de Sales rebi Fons de Foment de millora de barris i àrees urbanes que requereixen una atenció especial, que atorga el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

El PPC de Viladecans demana l’ampliació horària de la Biblioteca municipal

0000-00-00 00:00:00. El Portaveu del Grup Municipal del PPC a l’Ajuntament de Viladecans, Sergio García, ha presentat una moció pel proper ple municipal on demana que s’ampliï l’horari d’obertura de la Biblioteca de Viladecans.

El PPC de Viladecans insta a l’Ajuntament reparar els senyals verticals

0000-00-00 00:00:00. El Portaveu del PP a l’Ajuntament de Viladecans, Sergio García, ha presentat una moció per tal que l’equip de Govern municipal sol•liciti al departament de policia local un informe de totes les possibles irregularitats -referents a la senyalització vertical- que existeixen actualment als carrers de Viladecans. En el mateix sentit, es demana que aquest informe sigui tramès al departament de via pública per tal que es prenguin les mesures necessàries per corregir aquestes possibles deficiències.

El PPC de Viladecans demana adequar l’Estadi municipal amb gespa artificial

0000-00-00 00:00:00. El Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Viladecans ha presentat una moció per tal que l’equip de Govern municipal demani a la Conselleria d’Esports de la Generalitat de Catalunya una partida econòmica per dotar amb gespa artificial, el terreny de joc de l’Estadi municipal de Futbol de Viladecans.

El PPC de Viladecans reclama l’arranjament del paviment malmès per les arrels dels arbres

0000-00-00 00:00:00. El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Viladecans ha presentat una moció per tal solucionar els problemes que causen les arrels dels arbres al paviment urbà.

El PP de Viladecans insta a l’Ajuntament a dotar el barri de Sales d’un Casal per a la Gent Gran

0000-00-00 00:00:00. El Grup Popular a l’Ajuntament de Viladecans, ha presentat una moció pel proper ple on demana a l’Ajuntament que insti al Departament de Benestar i Família a subvencionar un Casal per a la Gent Gran al Barri de Sales de Viladecans, i que aquesta subvenció sigui recollida als pressupostos de la Generalitat abans de finalitzar l’any 2005.

El PP de Viladecans demana a l’Ajuntament que doni suport a la transició democràtica a Cuba

0000-00-00 00:00:00. El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Viladecans ha presentat una moció pel proper Ple municipal, per tal que l’Ajuntament de Viladecans manifesti el seu suport per a la transició democràtica a Cuba i a iniciatives que -com el Projecte Valera- obren un camí sense tornada a la plena llibertat dels seus ciutadans i que suposen les bases fonamentals per a qualsevol democràcia: llibertat d’expressió, d’associació, a construir empreses i dret de propietat, amnistia per als presos de consciència, i convocatòria d’eleccions lliures i democràtiques.

El PP de Viladecans reclama un Centre de Rehabilitació Física

0000-00-00 00:00:00. El Grup Popular a l’Ajuntament de Viladecans ha presentat una moció pel proper Ple municipal per tal que l’equip de Govern iniciï els tràmits necessaris -dins de les administracions corresponents- per dotar a Viladecans d’un Centre de Rehabilitació Física.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *