Reunió ahir a Puigcerdà: Sergio Santamaría posa l’hospital transfronterer de la Cerdanya com a exemple de cooperació amb Europa

15.04.2014.- El diputat del PPC al Parlament de Catalunya, Sergio Santamaría, es va reunir ahir a Puigcerdà amb alguns veïns de la Cerdanya amb qui va parlar de la situació política de Catalunya i d’alguns dels problemes de la zona relacionats sobretot amb l’agricultura i el món rural. Santamaría va posar l’hospital transfronterer de la Cerdanya com a exemple de cooperació amb Europa i va manifestar que “la unificació sanitària amb França d’aquest hospital és un emblema de la suma positiva que necessita Catalunya”.

 

El diputat popular va insistir en la importància de les eleccions europees i va senyalar “la solvència del candidat i encara ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Miguel Arias Cañete, que ha estat eurodiputat durant 13 anys”. Va recordar “la bona feina feta pel ministre pel que fa a la negociació de la Política Agrària Comuna (PAC), aconseguint més dotació pressupostària, fins als 47.000 milions d’euros per Espanya i garantint que la diversitat productiva que caracteritza l’agricultura espanyola tingui cabuda en la nova PAC”.

 

Santamaría també va destacar la defensa feta per Arias Cañete pel que fa “als interessos del sector agrícola, convertint-lo en un dels pilars de la recuperació econòmica” i va recordar que “la renta agrària es va enfonsar un 15% en dos anys, durant el govern socialista, i ara s’ha recuperat un 9% i en aquests moments exporta més de 38.000 milions d’euros”. També va valorar que “el Partit Popular, amb Miquel Arias Cañete, presenta un candidat molt sòlid, que treballarà perquè Espanya sigui forta a Europa, i aquesta és la millor manera de treballar per Catalunya”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *