Veray: “La voluntat política del PP és prioritzar els atermenaments de Santa Margarida i Empuriabrava”

06.04.2014 La diputada del PP al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, es va reunir ahir a la tarda amb un grup d’empresaris de diferents sectors de Roses per parlar dels problemes que els afecten, com per exemple, del fenomen del top manta. La diputada també va parlar de la Llei de Costes de la que va manifestar que “la voluntat política del PP és prioritzar els atermenaments de Santa Margarida i Empuriabrava”. Veray va senyalar que “reivindiquem la importància d’haver donat compliment al nostre compromís de reformar i aprovar una nova llei de costes que soluciona els problemes existents a la costa gironina”. També va recordar que “l’objectiu d’aquesta reforma és reforçar la protecció del litoral conciliant-la amb activitats econòmiques sostenibles i amb l’ús comú i gratuït del domini públic així com generar seguretat jurídica”.

La diputat popular també va ressaltar davant les crítiques rebudes que “resulta curiós que el diputat Carles Pàramo un dia vulgui apoderar-se de la reforma de la llei de Costes i l’altre en critiqui el retard quan CiU no va donar suport a la seva aprovació”. Seguidament, Concepció Veray va posar de manifest que “no donant suport a la nova Llei de Costes ni al Congrés ni al Senat, CiU va demostrar un cop més que posa els interessos de partit per davant dels interessos dels ciutadans ja que aquesta era i és una bona llei que posa ordre als problemes absurds amb què es trobaven molts gironins”.

D’altra banda, la diputada popular ha visitat aquest matí la 18a Fira del Conill de Vilafant i ha destacat aquest tipus de fires per “la promoció del territori i del municipi i pel valor de l’artesania i la gastronomia de la zona”. També ha valorat molt positivament “la jornada tècnica al voltant de la cunicultura que aquest any acollia com a novetat la fira”.pp-1

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *