Xavier Garcia Albiol: “El govern municipal de Figueres hauria d’actuar sense complexes en la resolució dels problemes que té actualment en diferents barris de la ciutat»

05.05.2014.- L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquesta tarda Figueres i ha assegurat que “el govern municipal de Figueres hauria d’actuar sense complexes en la resolució dels problemes que té actualment en diferents barris de la ciutat”. Garcia Albiol ha assegurat que “és un fracàs pel govern municipal que en un barri de Figueres com el de Sant Joan hi hagi sensació d’inseguretat i que no s’hi actuï” i “és lamentable que hi hagi persones que per no travessar aquest barri, facin una volta de 8 o 9 km”. Segons l’alcalde, “el primer que cal per resoldre un problema és reconèixer l’existència del mateix, i no convertir la problemàtica en invisible, i després tenir la voluntat de resoldre’l ja que, en temes de seguretat, la Guàrdia Urbana sola pot tenir dificultats i cal actuar en coordinació amb els Mossos d’Esquadra”.

 

En una conferència al Teatre Municipal El Jardí de Figueres, l’alcalde popular ha assegurat que “el fenomen de la immigració no és un problema en sí mateix sinó que ho és el fet que alguns no respectin les nostres normes de convivència, i això s’ha de solucionar amb les ordenances i la llei a les mans”. Garcia Albiol ha explicat aquesta tarda les polítiques municipals a nivell d’immigració i seguretat que estan duent a terme a Badalona des que van entrar al govern ara fa 3 anys i ha recordat que una de les primeres mesures que va posar en marxa quan va arribar a l’alcaldia va ser “posar guàrdies de barri per millorar la sensació de seguretat tot i que encara ens queda molta feina per fer”. L’alcalde ha assegurat que el camí és “abordar els problemes des del realisme i actuar amb contundència”.

 

De la seva banda, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, ha introduït l’alcalde de Badalona a la conferència a qui ha definit com a “una persona molt treballadora i propera que ha arribat a l’alcaldia d’una ciutat de més de 220.000 habitants com Badalona gràcies a una molt bona feina a l’oposició», i seguidament ha afegit que «avui, com alcalde, Garcia Albiol, està fent una gran gestió al capdavant de l’ajuntament de Badalona i estic convençuda que els ciutadans ho valoren molt».

 

Finalment Olmedo ha recomanat a Marta Felip «que no doni l’esquena als problemes reals dels figuerencs» i que «sigui valenta i afronti els problemes d’inseguretat existents a alguns barris, com per exemple, el de Sant Joan».

aaappp

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *