Concepció Veray Cama, un gran dia amb tots

Concepció Veray Cama, la Candidata del Partit Popular de Catalunya per Girona, al segon dia de Campanya.

El Partit Popular, gran equip i sense personalismes, es reuneix per portar a terme la Campanya Electoral de tots els Espanyols.

Concepció Veray, Enric Millo, Xavier García Albiol i Javier Arenes preocupats pels interessos i desitjos dels ciutadans.

Directament parlant amb la població. Explicant el Programa del Partit Popular i per a tots. Involucrats en que tot funcioni endavant i puguem continuar amb la mateixa ESTABILITAT i CREIXEMENT.

Preocupats per generar ocupació, per les persones de més edat, per les subvencions als més necessitats, pel respecte als colectius més desfavorits, les dones i els infants, i un nombre tan gran de preocupacions. Donant el millor de cadasqun d’ells i en contacte directe amb els ciutadans a peu.

L’equip del Partit Popular implicats amb les associacions i entitats, ha començat la ruta amb la visita del Museo Dalí. Després, gaudint amb la companyia dels amics de la Casa Cultural de Andalusia i finalment degustant una paella amb simpatitzants, candidats i veterans de l’Exèrci d’Aire.

Ha sigut un dia molt intens però ha valgut la pena, sobretot amb felicitat i moltes ganes de tenir l’oportunitat de poder anar endavant amb els nostres projectes que són:

EL FUTUR AMB EXIT DE TOTS ELS ESPANYOLS

Moltes gràcies per aquest dia, Concepció Veray, tal com ets i tenint present sempre a tots, i les necessitats de cadasqun dels nostres CIUTADANS.

EL NOSTRE GRAN DIA

https://www.facebook.com/concepcio.veraycama/videos/10206829937049456/

GóngoraNs

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *