Mariano Rajoy Brey, en la BUENA DIRECCIÓN con su Equipo

Ja fa uns dies del nostre Gran Debat a Quatre del dia 13 de Juny del 2016, entre MARIANO RAJOY BREY i la resta dels candidats (Ciudadanos, Podemos i PSOE), dels que nosaltres no volen parlar ni per bé ni per mal perquè hem de respectar la resta d’organitzacions.

El que ha de primar és la BONA DIRECCIÓ del Partit Popular. Allò que el nostre Partit vol continuar fent per apostar pel creixement i la línea per a la creació d’una TOTAL ESTABILITAT.

Per aixó, i perqué volem que els ciutadans tornin a confiar en el bon treball previst amb contundència i ja fet. També per aquelles poblacions que necessiten d’una representació del Partit Popular perqué nosaltres som un gran equip  i:

EL TIMÓ d’aquest GRAN VAIXELL, no només NECESSITA del nostre PRESIDENT al capdavant d’aquest, si no TAMBÉ DEL SEUS TRIPULANTS.

Ens agradaria tant que poblacions com Girona i Lleida, amb candidats magnífics i excel.lents per a les seves poblacions respectives: CONCEPCIO VERAY CAMA i JOSEP IGNASI LLORENS:

Tinguin l’oportunitat de continuar i arribar a assolir tots els bons projectes que hi tenen per a aquestes poblacions i els seu ciutadans.

Un DEBAT que al començament semblava tranquil i relaxat, s’ha convertit en una arribada i tornada de crítiques al nostre Partit. MARIANO RAJOY BREY, com sempre, ha contestat als altres candidats dintre de la serenitat i seguritat que el caracteritza. Atacat per les corrupcions, perqué es veu que és l’únic del que poden parlar. Tot i així, el Partit Popular reconeix les corrupcions peró no entenc com partits destacats en corrupció a Andalucia no asumeixen les seves responsabilitats.

Bon DEBAT des de l’empleo, el creixement i les polítiques socials. Cap aportació dels altres candidats sobres aquestes qüestions. El nostre President coherent sempre amb el mateix plantejament, guanyarà en majoria, si no: repetiria amb la gran coalició del 21 de Diciembre. Sempre respectant com s’organitzen la resta de candidats. Nosaltres, el nostre gran objectiu és que ens queda per fer la meitat del camí. «HEM ACONSEGUIT 1 MILLIO DE TREBALLS i ja veiem la LLUM».  L’objectiu es que:

«HI HAGI 2 MILLIONS DE TREBALLARDORS EN ELS PROXIMS QUATRE ANYS»

«JO estic totalment convençut que mantenint les polítiques econòmiques posades en marxa es pot aconseguir. La millor DECISIÓ que he pres en aquesta legislatura ha sigut evitar el rescat. Sí, ha suposat que les pensions s’han baixat un 25% les minimes, que s’hagin tret les pagues extraordinàries als pensionistes i ens hem vist obligats a pujar l’ IVA; peró preserveran la NOSTRA SOBERANIA ECONÒMICA en una situació molt dificil. I el nostre President està molt orgullós de poder haver-ho fet.

Finalment com en dos segons, el nostre President, MARIANO RAJOY BREY, desmonta totes les mentires dels seus oponents en 30 segons. A on s’ha vist l’alta capacitat de control i sempre amb il.lusió de que tots els Espanyols entenguin que la única sortida cap al PROGRÉS i la EVOLUCIÓ és el PARTIT POPULAR i encara més aquelles Comunitats a on es vol trencar la nostra unitat i la nostra història des de polítiques populistes, seccionistes i extremistes.

El discurs de MARIANO RAJOY BREY ha sigut excepcional en tan pocs segons:

«Mentiras como que no he bajado el IRPF: lo he hecho dos veces en el año 2015. Y también el Impuesto de Sociedades.

Sobre el fraude se han recaudado más de 50.000 millones, SR. Sánchez. Récord de la historia en lucha contra el fraude.

La recaudación por impuestos aumentó en 12,000 millones a pesar de bajar los impuestos y si hubiéramos hecho lo que dijo el Sr. Rivera de ir al rescate, ahora no estaríamos como estamos»:

en la BUENA DIRECCIÓN

Per tot això, us demanem des del TOT EL NOSTRE EQUIP:

VOTA per l’opció de la SerieTAT, FermESA i EfectiviTAT

PARTIT POPULAR

Ahora más que nunca y A favor

GóngoraNs

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *