Concepció Veray: Fomentar l’independentisme és una irresponsabilitat que divideix la societat catalana

La diputada del PPC al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha fet una crida a garantir la convivència a Catalunya durant la seva visita a la Casa Cultural d’Andalusia de l’Alt Empordà amb motiu de la celebració del dia d’aquesta comunitat, que va ser divendres. “Fomentar l’independentisme, com estan fent alguns partits, és una irresponsabilitat que divideix la societat catalana”, ha raonat Veray, i ha explicat que “el Partit Popular és l’únic capaç de frenar el separatisme i garantir la convivència”.

Concepció Veray en la Casa de Andalucía

La diputada popular, acompanyada dels regidors populars a l’Ajuntament de Figueres MªÀngels Olmedo i Diego Borrego, ha destacat “la concòrdia i el bon ambient  viscut en aquesta celebració de la Casa Cultural d’Andalusia a Figueres” i ha desitjat que aquest clima es pugui recuperar i mantenir al conjunt de la societat catalana. Veray lamenta que “a les preocupacions lògiques de molts ciutadans pels efectes de la crisi econòmica, s’hagi sumat la preocupació per la situació política de Catalunya”, i argumenta que “hi ha molts catalans que pateixen la tensió que provoca aquest procés separatista maquinat per partits com CiU i ERC”. “A preocupacions com l’atur, s’ha sumat la d’haver de defensar el que som; catalans i espanyols”, ha explicat Concepció Veray. “L’obsessió de CiU per la ruptura és una gran cortina de fum per tapa la seva inacció al capdavant del Govern de la Generalitat”, ha resumit Concepció Veray, alhora que ha lamentat que “per un interès partidista han arrossegat la societat catalana a un debat estèril, innecessari i que desembocarà en una gran frustració perquè la consulta no es pot fer, no és legal, i perquè la independència no soluciona els problemes reals que tenim plantejats avui sinó que en genera de nous”.

Finalment, la diputada popular s’ha referit a les paraules del President del Govern aquesta setmana durant el DEN sobre la situació política a Catalunya i ha insistit en que “Espanya es un Estat de Dret i per tant qui ens governa a tots és la llei i aquesta s’ha de complir sempre, agradi o no”. “No s’assegura el futur dels catalans i el seu benestar tombant la llei, sembrant incerteses o amagant la gravetat de les conseqüències de la ruptura sinó que s’assegura respectant i complint  la llei i treballant intensament, des de la unitat, per la recuperació econòmica”, ha conclòs Concepció Veray

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *