Concepció Veray lamenta el cinisme i l’oportunisme polític de Sáez i Xuclà i els demana rigor, coherència i humilitat

La diputada del PPC al Congrés dels Diputats, Concepció Veray ha lamentat, després de les votacions de les propostes de resolució al DEN al Congrés dels Diputats, durant les quals el PSOE ha donat suport a una proposta de CiU sobre infraestructures a Catalunya i arrel de les declaracions del diputat gironí del PSOE, Álex Sáez, sobre la mateixa, “el cinisme i l’oportunisme polític de Sáez” i li ha demanat “ rigor, coherència i humilitat”. Paraules que també ha dirigit al diputat de CiU, Jordi Xuclà, tot recordant que aquest i el seu grup van donar suport al Govern de Zapatero, “que no va fer res per Girona”. “És trist que juguin d’aquesta manera tan oportunista amb Girona i el que les nostres comarques necessiten”, ha lamentat Concepció Veray.

La diputada popular considera que “és realment ofensiu per a tots els gironins que aquells qui durant els seus 7 anys al capdavant del Govern de l’Estat van abandonar les nostres comarques avui es dediquin a prometre que ara sí que ho farien tot”.

Concepció Veray ha reclamat que “rigor, coherència i humilitat, és el que caldria que practiqués Sáez en lloc de l’oportunisme polític, els ciutadans li agrairien i la seva credibilitat no se’n ressentiria”, i seguidament ha afegit que “el 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011, el PSOE podria haver dut a terme l’execució de tot el que demana aquesta proposta però no va fer res, ara ens hem de creure que si tornés a governar ho faria? És més que evident que no i menys quan el que realment defensa el PSOE és, en relació al traspàs dels aeroports a les CCAA, tot el contrari del que aquesta proposta defensa”.

En aquest sentit, Veray ha explicat que “el PSOE ha presentat una esmena a la proposta de resolució de CiU sobre infraestructures a Catalunya, no acceptada per CiU, demanant suprimir, precisament, la petició de traspàs de l’aeroport de Girona, Sabadell i Reus a la Generalitat, malgrat finalment han votat a favor d’aquesta proposta, fet que suposa un dels exercicis més grans de cinisme polític”.

La diputada popular ha recordat que “després de 7 anys de Govern del PSOE el corredor del mediterrani era tan sols un Power Point i avui comença a ser una realitat, i les obres de desdoblament de la N-II a la província de Girona estaven aturades i avui estan en marxa altre cop”.

“No donar suport a la proposta que es debatia avui no és negar-se a desdoblar la N-II, com es pretén traslladar des de l’oposició”, ha explicat Concepció Veray i ha posat en valor la tasca que ja està duent a terme el Govern del PP per millorar la N-II, a través del pla dissenyat per millorar-ne la seguretat vial i la capacitat. En aquest sentit, ha recordat que “va ser aquest Govern el que va reprendre les obres de desdoblament del tram Sils-Caldes, que el PSOE va aturar amb la complicitat de CiU i que van deixar la via totalment empantanegada”, i ha afegit que “també hem desencallat el tram Sils-Maçanet i el Medinyà- Orriols, també aturat pel PSOE”. “Al tram nord de la N-II també es remodelaran les interseccions de Pontós i Garrigàs, i aviat s’inaugurarà el nou enllaç de l’AP-7 a l’alçada de Vilademuls, que permetrà completar la circumval·lació de Girona fins a Fornells de la Selva”, ha explicat la diputada popular. “Tot això contrasta amb la situació anterior a l’arribada del PP al Govern, quan la millora de la N-II estava totalment aturada”, ha indicat Veray, i ha afegit que “pel Govern del PP la N-II és una prioritat i ho està demostrant des del primer dia”. “El que valen són les accions i els fets, no les paraules i les bones intencions que no van acompanyades d’accions, i nosaltres podem demostrar amb fets que treballem per la N-II”, ha conclòs Veray.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *