El PPC de Blanes aconsegueix inversions importants pel municipi

Avui al ple municipal de Blanes
El PPC de Blanes aconsegueix que el pressupost de l’Ajuntament pel 2014 inclogui inversions importants pel municipi
  • El portaveu popular, Salvador Tordera, senyala que “gràcies al PPC el pressupost que s’aprovarà avui és millor per Blanes que el presentat inicialment per l’equip de Govern”
  • “L’acord assolit és en benefici del nostre municipi i dels blanencs i les blanenques. No són els nostres comptes però entenem que Blanes necessita disposar d’un pressupost aprovat per tenir estabilitat en la prestació dels serveis municipals als ciutadans”

 

 

 

 

 

30.01.2014.- El PPC de Blanes aconsegueix que el pressupost de l’Ajuntament pel 2014 inclogui inversions importants pel municipi. El portaveu, Salvador Tordera, senyala que “gràcies al PPC el pressupost que s’aprovarà avui és millor per Blanes que el presentat inicialment per l’equip de Govern”. Tordera ha explicat que “l’acord assolit és en benefici del nostre municipi i dels blanencs i blanenques” i afegeix que “no són els nostres comptes però entenem que Blanes necessita disposar d’un pressupost aprovat per tenir estabilitat en la prestació dels serveis municipals als ciutadans”.

Acord Blanes pressupostos

Tordera recorda que “la nostra posició respecte els comptes sempre ha estat crítica però gràcies al PPC s’han incorporat millores en els comptes que considerem molt importants pels ciutadans com la pavimentació de determinats carrers, la millora dels accessos al barri de Ca La Guidó i el suport a l’esport base, amb 150.000 euros per la construcció del nou camp de futbol de la Ciutat Esportiva i 47.623,80 euros per a inversions en les instal·lacions esportives municipals”.

El portaveu popular a Blanes ha manifestat que “al PPC sempre se’l troba per treballar pels ciutadans i per negociar i dialogar els temes que realment preocupen als blanencs i fan referència al seu dia a dia, que és la feina que ens pertoca fer des dels ajuntaments”.

L’acord entre ambdós grups en relació al pressupost pel 2014 senyala que “l’Ajuntament necessita seguir complint amb l’objectiu d’estabilitat pressupostària, millorar els terminis de pagament a proveïdors i dotar adequadament els recursos pels serveis públics municipals i, per això, és del tot necessari disposar d’un pressupost aprovat i evitar recórrer a la incertesa d’uns pressupostos prorrogats”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *