Enric Millo: “Hi ha centenars de milers de catalans que confien en el PPC per sortir de la crisi”

El portaveu del PPC al Parlament i vicesecretari d’Acció Política, Enric Millo, ha valorat avui durant la convenció el PP Català que “hi ha centenars de milers de catalans que confien en el PPC per sortir de la crisi”. Així, ha fet referència a les declaracions d’ahir del president de la Generalitat i ha manifestat que “el president Mas diu que no espera res d’aquesta convenció perquè ell només està engrescat en separar Catalunya de la resta d’Espanya”.

Enric-Millo-JuntsSumem-01

Per Enric Millo “mentre el govern de la Generalitat està entestat en la divisió i la confrontació, el Govern d’Espanya està ajudant a les finances públiques del Govern català a qui ha finançat amb més de 32.000 milions d’euros per pagar factures i ajudar els catalans”. El vicesecretari d’Acció Política ha compartit l’Espai de Diàleg amb el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, de qui ha assegurat que “és un dels ministres que més coneix i estima Catalunya”.

Durant una hora de conversa, Enric Millo ha recordat que “la Generalitat de Catalunya no té actualment capacitat per poder finançar-se als mercats i és l’Estat qui li garanteix, a través del FLA, la liquiditat”. En aquest sentit, Millo ha recordat que “la causa del gran deute acumulat de la Generalitat és una gestió nefasta del tripartit tot i que la gestió de CiU tampoc és lloable ja que va entrar al govern amb més de 30.000 milions d’euros de deute però a finals del 2014 el president Mas el situarà a prop de 60.000 milions d’euros, segons consta en els pressupostos aprovats per CiU i ERC ahir al Parlament”.

Enric-Millo-JuntsSumem-02

Enric Millo ha encoratjat Artur Mas a seguir les recomanacions i consells que el ministre Montoro ha donat durant la seva intervenció i ha insistit en demanar-li que “rectifiqui deixant de banda el camí de la separació i la ruptura i que torni al camí de les polítiques que ens condueixin a consolidar la recuperació econòmica a Catalunya”. “Reivindico el dret a saber la veritat sobre què suposaria pels catalans una hipotètica independència de Catalunya”, ha dit Enric Millo , que ha acabat la seva intervenció amb un missatge de confiança i de suport a les polítiques econòmiques que està duent a terme el Govern de Mariano Rajoy.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *