El PPC de La Bisbal vota a favor de la investidura de l’alcaldessa “per coherència política”

01.04.2014.- El regidor del PPC de La Bisbal, Andrés Cano, ha votat avui a favor de la investidura de l’alcaldessa, Núria Anglada, “per coherència política”. En el ple extraordinari celebrat aquest migdia, Cano ha explicat que “si vam donar el nostre vot favorable al PSC el més lògic i coherent és que ara també recolzem a CiU i contribuïm, així, a l’estabilitat del govern de La Bisbal, que és el més important per a nosaltres”.

 

Andrés Cano ha manifestat que “farem una oposició constructiva com fins ara però estarem especialment atents a temes tan importants com l’enderroc de la Biblioteca o la sentència del Fons Zapatero (FEIL), que posa en qüestió la gestió que es va fer d’aquesta subvenció a l’hora de construir els vestidors del nou camp de futbol”. Segons Cano “seguirem prioritzant aquests temes per davant d’altres iniciatives que siguin d’àmbit català o espanyol o que busquin la confrontació o la separació”.

 

Per acabar, el regidor popular de La Bisbal també lamenta que “ERC no s’hagi posat en contacte amb mi per oferir cap tipus de diàleg després d’haver rebut tantes crítiques de part seva sobre la possibilitat o no de pacte amb l’equip de Govern”. Andrés Cano ha felicitat a Núria Anglada i ha subratllat que “és la primera vegada que La Bisbal té una alcaldessa”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *