El PPC denuncia una web que enalteix el terrorisme a Catalunya i fa apologia de la violència

01 abril 2014.- El vicesecretari d’acció política i portaveu del grup parlamentari del Partit Popular Català, Enric Millo, ha denunciat avui l’existència d’una web que enalteix el terrorisme a Catalunya sota el nom de “Nova Terra Lliure”. Millo ha explicat que des d’aquesta web es fa apologia de la violència, es crida a la lluita armada, s’enalteix el terrorisme i s’amenaça directament a diferents polítics catalans, entre ells a la presidenta del PPC i al mateix portaveu.

 

Enric Millo considera que “aquest tipus de posicionaments són una mostra de les conseqüències de la hispanofòbia instal·lada a certs partits polítics catalans de les que ja advertim des de fa temps”. En aquest sentit ha mostrat la seva preocupació per les derivades socials de la institucionalització a Catalunya de l’odi contra Espanya i ha fet una crida a la responsabilitat a tots els partits polítics.

 

El portaveu del PPC creu “inadmissible” que es difonguin “aquest tipus de publicacions antidemocràtiques” i demana a les autoritats competents que “actuïn de manera immediata”. En aquest sentit, ha explicat que el partit està estudiant emprendre accions legals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *