Enric Millo: “El Príncep d’Astúries i de Girona és la garantia d’estabilitat que necessita el nostre país”

02.06.14.- El vicesecretari d’Acció Política i portaveu del PPC, Enric Millo, ha assegurat que “el Príncep d’Astúries i de Girona és la garantia d’estabilitat que necessita el nostre país”, després que avui el Rei Joan Carles hagi anunciat avui la seva abdicació. En aquest sentit, Millo ha manifestat que “tenim la convicció que serà un magnífic Rei d’Espanya que sabrà donar continuïtat i un nou impuls a l’obra del seu pare Joan Carles I”. “S’ha format sobre el terreny i és un profund coneixedor de la realitat d’Espanya i de les seves comunitats autònomes, de les il·lusions i els anhels de la seva gent i dels problemes i reptes que ha de superar el nostre país”, ha afegit.

 

Així mateix, el portaveu del PPC ha mostrat “el nostre més profund respecte per la decisió de sa Majestat el Rei d’abdicar. Estem convençuts que ha estat una decisió molt meditada i que s’ha pres pensant com a cap d’Estat en l’interès general i el bé comú de tots els espanyols”. Millo ha afirmat que “no podem parlar del Joan Carles I sense retre-li un sincer homenatge al Rei que va liderar la recuperació de la democràcia a Espanya i que va encapçalar la transició en els moments més difícils, amb la que el conjunt d’espanyols ens vam dotar del nostre sistema de drets i llibertats”. “El regnat de Joan Carles I ha estat llarg i fructífer, amb 39 anys com a cap d’Estat, i la seva tasca ha estat imprescindible per a la consolidació de la nostra democràcia i per a l’important paper internacional d’Espanya a la Unió Europea, entre les democràcies occidentals i entre els països llatinoamericans”.

 

Finalment, i preguntat per les concentracions convocades per a aquest vespre, Millo ha assenyalat que “en moments tan importants i transcendents per al conjunt del espanyols com els que vivim, es posa en evidència els tarannà i els sentit de la responsabilitat dels líders polítics”. En aquesta línia, ha considerat “un acte d’irresponsabilitat convocar manifestacions contra el que esta constitucionalment establert i el que la legislació preveu amb tota normalitat”. “Alguns aprofiten qualsevol ocasió per generar inestabilitat i incertesa”, ha conclòs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *