Enric Millo: «Les reformes del Govern de Mariano Rajoy es consoliden amb aquests resultats»

25.05.2014.- El president provincial del PPC de Girona i portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha valorat els resultats de les eleccions europees i considera que “les reformes del Govern de Mariano Rajoy per treure’ns de la crisi i crear ocupació es consoliden amb aquests resultats”. En aquest sentit, Millo ha valorat positivament que el Partit Popular hagi guanyat aquests comicis a Espanya i ha explicat que “juntament amb Alemanya, són els dos únics països del conjunt de la Unió Europea on han guanyat els partits que governen”.

 

El president provincial també ha fet una valoració gironina i ha reconegut que “cal treballar per millorar els resultats”, si bé ha explicat que “hem escurçat de manera molt notable la distància amb els socialistes a les comarques gironines”. D’altra banda, Millo creu que “la victòria d’ERC i la derrota de CiU, demostra l’error sistemàtic en el que s’ha instal·lat Artur Mas”. Millo també ha explicat que el descens en nombre de vots del PPC a la demarcació de Girona ha estat per sota de la mitjana de Catalunya.

 

Finalment, Millo ha fet una reflexió en relació al procés sobiranista i ha explicat que la suma dels vots de CiU i ERC (els partits que considera que “avalen obertament el referèndum independentista”) en aquestes eleccions “no és una majoria, ja que suposen el 45,4% dels vots emesos”.

axmillo

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *