Noticies municipals a Sant Sadurní de l’any 2009

El PP de Sant Sadurní demana repintar tots els passos de vianants i senyals horitzontals del Gat Cendrer

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha presentat un prec per tal que es repintin tots els passos de vianants i senyals horitzontals de la zona del Gat Cendrer.

El PP de Sant Sadurní reclama millores viàries al carrer de Diputació

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Dolors Montserrat, ha presentat un prec on demana millores viàries al carrer de Diputació. Concretament, Dolors Montserrat, reclama l’arranjament de l’asfalt la zona del carrer Diputació, rebaixar la vorera -per tal de facilitar a el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda-, així com pintar un pas peatonal a l’alçada de la rotonda.

El PPC pregunta per la rehabilitació de l’Ermita d’Espiells

La portaveu del PP a l’Ajuntament, Dolors Montserrat, ha presentat una pregunta per conèixer si s’han iniciat les gestions -davant del Ministeri de Foment i el d’Educació, Cultura i Esport- per sol•licitar la subvenció de l’1% cultural per la rehabilitació de l’Ermita d’Espiells.

El PPC insta a l’Ajuntament a reforçar el servei de neteja

La portaveu del PP a l’Ajuntament, Dolors Montserrat, ha presentat una pregunta pel proper Ple municipal, per insta a l’empresa concessionària de la recollida de deixalles a Sant Sadurní a mantenir els contenidors, i l’espai on s’ubiquen en bon estat d’higiene.

El PP de Sant Sadurní demana l’arranjament urgent de l’entrada al municipi per la C-243-A

20 abril-‘04.- La portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha presentat un prec pel proper Ple municipal, sol•licitant l’arranjament, en un termini d’un mes, dels vorals i el clavegueram de l’entrada de Sant Sadurní per la carretera C-243-A, a l’alçada de les Caves Ventura de les Caves Canals i Munne.

El PP de Sant Sadurní demana la cessió de dades del fixer del títol de família nombrosa per agilitzar les bonificacions en l’IBI

El Grup Municipal del PP a l’Ajuntament ha presentat una moció pel proper Ple per tal que l’Ajuntament sol•liciti la cessió de les dades del fixer del títol de família nombrosa al Departament de Benestar i Família a través de l’eaCat, i que complimenti el formulari que es troba a l’àrea ecomòmica d’aquesta plataforma.

El PPC de Sant Sadurní demana la creació d’una “Regidoria per a Europa”

El Partit Popular ha presentat una moció per al proper Ple municipal per tal que l’Ajuntament iniciï les accions necessàries per estudiar l’impuls d’una “Regidoria per a Europa” o d’un departament municipal específic per a Assumptes Europeus, per tal promoure i difondre la realitat europea, i per sensibilitzar i informar els ciutadans pel que fa a aquesta realitat.

El PPC demana la neteja urgent del Parc de la Bòbila

La portaveu del PP a l’Ajuntament, Dolors Montserrat, ha presentat un prec per demanar que es procedeixi, urgentment, a netejar -i fer un manteniment constant- de la neteja de Sant Sadurní, mitjançant els serveis comunitaris, així com de les pintades vandàliques, i especialment les del Parc de la Bòbila.

Dolors Montserrat critica a l’Ajuntament per la bruticia que s’accumula els carrers.

La portaveu del PP de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, des de fa temps ve constatant l’estat de brutícia que presenten alguns carrers y places de Sant Sadurní d’Anoia

El PP de Sant Sadurní demana que l’arranjament del Parc de Gat Cendrer

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha presentat un prec demanant que es procedeixi amb caràcter d’urgència es procedeixi a l’arranjament del forat existent a la zona d’esbarjo del Parc del Gat Cendrer, així com a la neteja i manteniment del Parc i el seu entorn, i es procedeixi a repintar els bans del Parc.

Propostes per millorar la campanya de recollida de brossa

Portaveu del PP a l’Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha presentat un seguit de millores de gran interès i utilitat per la campanya de recollida porta a porta de la fracció orgànica i de rebuig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *