Noticies PP Viladecans 2011

El Partit Popular reclama les noves instal•lacions de l’ Hospital de Viladecans

2011-02-28 16:39:57. 25.02.11.-  Els portaveus del Partit Popular del Baix Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i Begues van reclamar ahir «la construcció urgent de les noves instal·lacions de l’Hospital de Viladecans».
 Els portaveus encapçalats pel regidor de Gavà i diputat al Parlament de Catalunya , Josep Llobet ha recordat que «aquest hospital que dona cobertura a més de  187.000 ciutadans de les poblacions de Viladecans, Castelldefels, Gavà, Begues i Sant Climent de Llobregat, sense comptar amb altres pacients derivats d’hospitals com el de Sant Boi.  Per això a l’any 2004, i després de reiterades peticiones per ampliar l’hospital tant en estructura com en serveis el Govern tripartit de la Generalitat va anunciar que les noves instal·lacions estarien en funcionament a  l’any 2008 «i donat el retard estem convençuts que en els millors dels casos, no funcionarà fins l’any 2014″. Llobet ha volgut constatar que en els darrers pressupostos de la Generalitat no tant sols es contemplava una partida destinada a aquesta actuació».
 Per la seva banda el regidor de Viladecans Sergio García ha recordat que Viladecans, és un municipi que pateix unes llistes d’espera que doblen la mitjana catalana (mentre als altres hospitals és de 3,21 mesos, en el hospital de Viladecans la mitjana és de 8,48 a 14 mesos).  A més, ha recordat que «Montilla va venir a inaugurar els nous quiròfans i després de l’acte de inauguració els van tornar a tancar per seguir amb les reformes».
 Els portaveus han manifestat que «el Partit Popular continuarem reclamant a qui governi la partida pressupostaria perquè aquest hospital sigui una realitat lo abans possible». Tanmateix els portaveus que han denunciat «la manca de sensibilitat en política sanitària del tripartit envers la comarca del Baix Llobregat» ha dit que també «continuaran reclamant el tercer ambulatori de Castelldefels el tercer ambulatori de Gavà i el 4 ambulatori de Viladecans així com l’abonament a l’Ajuntament de Begues per la construcció del seu CAP perquè la comarca del Baix Llobregat tingui la cobertura sanitària que necessita». Finalment han lamentat «la demagògia del PSC ICV- Verds i ERC que reclamen ara les millores promeses que no es van fer quan ells governaven, una mostra més de que prometien però no feien».

Jorge Fernández es reuneix amb empresaris de Viladecans

2011-10-27 12:49:02. El cap de llista del PP per Barcelona, Jorge Fernández, s’ha reunit aquest dimarts amb empresaris i afiliats del PP de Viladecans per explicar les prioritats del PP per aquesta propera legislatura. En aquest sentit, Jorge Fernández ha assegurat que el principal objectiu és sortir de la crisi i crear ocupació.
 
Fernández ha recordat que a l’igual que la resta de comarques de Barcelona, la comarca del Baix Llobregat pateix de manera molt directa les conseqüències de la crisi i la pèrdua de lloc de treball, per això ha afirmar que “el que ara necessitem és dur a terme les reformes estructurals que ens permetin sortir de la crisi, millorar l’economia per crear llocs de treball”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *