Concepció Veray: “Sant Jordi és una celebració de tots els catalans i catalanes”

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona i diputada al Congrés, Concepció Veray, ha reivindicat el dia de Sant Jordi com “una celebració de tots els catalans i catalanes”, i ha demanat que “no s’utilitzi a favor del procés separatista”, ja que considera que “és una festa integradora”.

 

“Ni volem ni permetrem que Sant Jordi es converteixi en una festa de reivindicació sobiranista”, ha dit la portaveu popular. “Aquesta celebració és una mostra més que Catalunya és plural i oberta i així volem que continuï”, ha dit Veray, qui també ha assenyalat que “aquesta és la manera de defensar la convivència”.

 

Veray, acompanyada del també regidor del PPC a l’Ajuntament de Girona, Joan Menacho, i la presidenta de Noves Generacions Girona, Mar Llambí, ha visitat diversos barris de la ciutat, com Montilivi, Can Gibert o Sant Narcís, durant el dia de Sant Jordi. “Hem volgut celebrar amb els barris aquest dia de Sant Jordi perquè Girona és molt més que el centre històric”, ha dit Veray. Els representants populars han repartit roses i han recollit les inquietuds dels veïns que se’ls hi han adreçat. Molts han fet referència a la crisi econòmica i a aspectes millorables de la ciutat. “Aquests són els problemes reals dels ciutadans i els que cal solucionar”, ha indicat Veray, i ha demanat a l’equip de govern de la ciutat que “els prioritzi i concentri tots els seus esforços en buscar-hi solucions”. “Fins i tot alguns ciutadans s’han mostrat molestos perquè consideren que l’alcalde està més preocupat per la independència de Catalunya que per la ciutat de Girona”, ha explicat Veray.

 

pppp

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *