El PPC celebra el dia de Sant Jordi a les comarques gironines

El Partit Popular Català de Girona celebrarà demà el dia de Sant Jordi a diversos indrets de les comarques gironines. Els populars instal·laran carpes amb roses i llibres a municipis com Figueres, Salt i Lloret de Mar, mentre que a la capital, Girona, els regidors visitaran diversos barris de la ciutat.

 

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona i diputada al Congrés, Concepció Veray, juntament amb el regidor Joan Menacho, visitaran alguns barris de la ciutat com Montilivi o Can Gibert, en una acció anomenada “portem Sant Jordi als barris”, amb la intenció de celebrar aquest dia en llocs diferents del centre, on acostuma a concentrar-se tota l’activitat.

 

El partit també instal·larà carpes a Figueres, Salt i Lloret de Mar amb la presència dels regidors d’aquests municipis. A Figueres la carpa de Sant Jordi del PPC estarà a la rambla. A Salt es trobarà al carrer Major, a la zona del Passeig de la ciutat de Girona. A Lloret de Mar estarà instal·lada al passeig Verdaguer.

 

Aquestes són algunes de les accions que els populars portaran a terme per celebrar amb els gironins i gironines el dia de Sant Jordi.1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (¡Haz la primera valoración!)
Cargando...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *