El PPC celebra el dia de Sant Jordi a les comarques gironines

El Partit Popular Català de Girona celebrarà demà el dia de Sant Jordi a diversos indrets de les comarques gironines. Els populars instal·laran carpes amb roses i llibres a municipis com Figueres, Salt i Lloret de Mar, mentre que a la capital, Girona, els regidors visitaran diversos barris de la ciutat.

 

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona i diputada al Congrés, Concepció Veray, juntament amb el regidor Joan Menacho, visitaran alguns barris de la ciutat com Montilivi o Can Gibert, en una acció anomenada “portem Sant Jordi als barris”, amb la intenció de celebrar aquest dia en llocs diferents del centre, on acostuma a concentrar-se tota l’activitat.

 

El partit també instal·larà carpes a Figueres, Salt i Lloret de Mar amb la presència dels regidors d’aquests municipis. A Figueres la carpa de Sant Jordi del PPC estarà a la rambla. A Salt es trobarà al carrer Major, a la zona del Passeig de la ciutat de Girona. A Lloret de Mar estarà instal·lada al passeig Verdaguer.

 

Aquestes són algunes de les accions que els populars portaran a terme per celebrar amb els gironins i gironines el dia de Sant Jordi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *